PIZZERIA LAVENO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1247 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Laveno. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2024 om 7:26 Deeg oké, wel lekker krokant! Shoarma was goed en ruim belegd. Al met al een goede keuze als je zin hebt in iets lekker vies!
16 jun 2024 om 21:37 Pizza was cold
16 jun 2024 om 9:05 Twee verkeerde pizza’s gehad. Toen ik belde werd mij duidelijk verteld dat het er maar 1 was. Op de 2e zat de gehakt namelijk verwerkt in de saus. Je raad het al geen gehakt natuurlijk haha. Jammer want ik bestelde hier graag. Ik hou niet van liegen.
10 jun 2024 om 9:09 Heerlijk eten, ik heb de pasta pollo besteld. Op tijd bezorgd en eten was lekker warm
6 jun 2024 om 21:26 Pizza was echt geil
6 jun 2024 om 13:29 The edges were quite burnt but the rest of the pizza was tasty. If that's an acceptable standard, it's pretty low.
6 jun 2024 om 7:44 Bestelling was er zo snel dat ik nog niet thuis was. Bezorger belde en vroeg of hij het bij mijn buurman kon afgeven. Was direct netjes geregeld, helemaal top!
5 jun 2024 om 23:59 Ik ben vaste klant nooit ontevreden geweest altijd op tijd en snel
4 jun 2024 om 19:25 Pizza was smaakloos en verbrand ! Nooit meer !
4 jun 2024 om 10:01 In de pizza margherita met champignons zaten haren (een lange en een korte). Niet echt heel smakelijk, die hebben we maar weg gedaan.
3 jun 2024 om 18:50 Heerlijk belegde dunne krokante pizza!
1 jun 2024 om 20:27 Overheerlijk en super snel